Borja López aportarà experiència al costat de Mia Ordeig en un equip que dirigirà Gerard Pujol

El Club Patí Vic ja té tancada la plantilla i el cos tècnic per a la propera temporada després de la crisi econòmica i social de l’entitat que ha portat la junta directiva a canviar pràcticament la totalitat del primer equip. Després de la presentació esglaonada dels jugadors, aquesta setmana ha estat el torn del tècnic, tot i que s’havia fet públic que aquest seria Gerard Pujol.

La delicada situació per la qual travessa el Club Patí Vic, amb la caiguda de socis després de l’aprovació d’un pla de viabilitat per fer front als 2,6 milions de deute ha fet canviar la plantilla del primer equip de dalt a baix. Del grup de la temporada passada només en resta Mia Ordeig que es queda per liderar el nou projecte. Ho farà al costat d’un vell conegut de la casa que arriba per aportar més experiència i veterania a l’equip: Borja López. El defensa de Sant Sadurní, de 37 anys, és un dels jugadors que va contribuir al creixement esportiu del club entre el 2003 i el 2012.

La primera incorporació que va donar a conèixer el Vic és la del porter voltreganès Ernest Burgaya al qual s’hi sumen dos jugadors amb passat blanc-i-blau: Albert Grau, procedent del Manlleu i Jordi Urbano, del Caldes. La plantilla la completen Tirso Gómez que també va jugar una temporada a Sant Hipòlit i Jassel Oller. L’equip que deixa dues places per als joves del club estarà a les ordres de Gerard Pujol.

El tècnic torna a la que considera casa seva després del seu pas pel Maçanet i l’Olot. Pujol ja es va fer càrrec del primer equip del Vic la temporada 2012 quan el club va destituir Carlos Figueroa pels mals resultats esportius i arriba amb l’objectiu de cohesionar el grup per veure on pot arribar. Un cop tancada la plantilla i el cos tècnic, el Club Patí Vic començarà la pretemporada a finals d’aquest mes d’agost, el dia 28.

Fuente: El 9Nou

Por martin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
error: Content is protected !!