El Reus Deportiu pierde en la pista del Noia pero se asegura la clasificación para los cuartos de final siendo el primero de grupo. El Vic o el Arenys de Munt será el rival en cuartos de final

Primera derrota de la pretemporada del Reus Deportiu. El conjunt entrenat per Jordi Garcia ha consumat la primera derrota caient a la pista del Noia per 4 a 2 en l’encontre corresponent a la tercera jornada de la Lliga Catalana. Els reusencs, que s’havien avançat aviat amb un gol de Marc Torra en el minut 8, veien com els locals capgiraven el marcador abans del descans. Afortunadament, la feina roig-i-negra es veia recompensava abans de marxar cap als vestidors amb un gol d’Àlex Rodríguez que situava l’empat i, finalment, assegurava la primera posició de la fase de grups del torneig estival.

Casas en el minut 37 i Nil Roca en el 42 sentenciaven un encontre que, gràcies a la segona diana dels de Jordi Garcia, aconsegueixen assegurar la primera plaça del grup de cara als encreuaments dels quarts de final de la competició. No serà fins dissabte a la tarda quan el Reus Deportiu conegui el rival amb qui s’haurà d’enfrontar. El Vic, actual segon del grup C que ja ha jugat tots els partits, o l’Arenys de Munt que visita Lloret dissabte a les 20.30 hores, seran el rival d’un Reus que per al duel de quarts que es jugarà, teòricament, dimarts 19 de setembre ja podrà comptar amb els internacionals i campions del món Albert Casanovas i Raül Marín.

Fuente: EsportsdelCamp

Por martin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
error: Estas imágenes están protegidas por derechos de autor, está prohibida su descarga !!