El Reus Deportiu s’imposa per 7 a 1 al Lloret en un encontre molt igualat fins que els visitants s’han avançat i els roig-i-negres han capgirat el marcador

El Reus Deportiu ha tornat a somriure després de guanyar per 7 a 1 el Club Hoquei Lloret en el duel corresponent a la novena jornada de l’OK Lliga. Els roig-i-negres, que volien oblidar la darrera ensopegada a Europa, s’han endut els tres punts després d’un duel igualat en el primer quart d’hora que ha acabat enduent-se el bàndol ganxet.

 

Bon Lloret fins al seu gol

El Lloret ha presentat més batalla sobre la pista del Palau d’Esports d’aquella que es podia preveure. Tot i que el conjunt gironí acumulava tres derrotes consecutives abans de visitar la capital del Baix Camp, el rival dels roig-i-negres ha posat contra les cordes el conjunt de Jordi Garcia. El conjunt que avui vestia de verd s’ha posicionat molt bé sobre el terreny de joc, impossibilitant les arribades del Reus i apropant-se amb cert perill a la porteria d’un Càndid Ballart que ha hagut d’actuar en dues ocasions molt meritoses, a més de veure com una bola s’estavellava en el pal.

 

 

Tants intents ha acabat amb el Lloret trobant el premi. Un xut gironí era aprofitat per Farré per superar Ballart en el minut 14. Allò que havia tardat quasi un quart d’hora en arribar només ha durat uns segons. Nou concretament. Els que ha necessitat Romà Bancells per realitzar un llançament dur i sec que s’ha colat per la dreta de Serra. A partir d’aquí, el Reus ha mostrat la seva versió més reconeguda i ha pogut capgirar el marcador. Primer era Joan Salvat, qui amb una jugada individual superava per dalt la sortida de Serra en el minut 20. Àlex Rodríguez, en dues ocasions, veia porteria per deixar un contundent 4 a 1 en el temps de descans.

 

Joan Salvat, aixecant la bola per marcar el 2 a 1 i el que ha estat el seu onzè gol de la campanya a l'OK Lliga

Joan Salvat, aixecant la bola per marcar el 2 a 1 i el que ha estat el seu onzè gol de la campanya a l’OK Lliga JOAN ALFONS LÓPEZ

 

Segon temps sense història

Amb 4 a 1 al descans, la segona meitat no ha presentat gens d’emoció. El Lloret ha intentat amb insistència trobar la porteria de Ballart però uns cops el porter i d’altres els pals han evitat la segona diana gironina. També es lluïa a l’altra àrea el porter visitant Serra, evitant en diverses ocasions un marcador més ampli. Ho ha aconseguit fins al minut 40, quan César Carballeira aconseguia marcar per posar un 5 a 1 que aconseguiria ampliar al 6 a 1 el jove Jan Escala en el minut 44 aprofitant una assistència al segon pal. Cristian Rodríguez, pocs segons després, se sumaria a la festa amb el 7 a 1.

 

Amb aquest triomf, el Reus Deportiu escala fins a la quarta posició després de la derrota del Lleida a la pista del Caldes. Els de Jordi Garcia sumen ara 21 punts i tornen a ocupar una de les quatre posicions que donen accés a la pròxima edició de la Lliga Europea. La pròxima cita, diumenge a les 12.00 hores precisament a la pista dels lleidatans.

 

Àlex Rodriguez festeja un dels dos gols anotats en la primera meitat

Àlex Rodriguez festeja un dels dos gols anotats en la primera meitat JOAN ALFONS LÓPEZ

 

FITXA TÈCNICA

Reus Deportiu

Ballart, Salvat, Julià, Àlex i Carballeira. A la banqueta: Matilla, Escala, Bancells, Tiago i Cristian

CH Lloret

Serra, Grau, Plaza, Le Berre i Aguirre. A la banqueta: Perarnau, Gelma, Farré i Pérez

Gols

0-1 / Farré (14′)

1-1 / Bancells (14′)

2-1 / Salvat (20′)

3-1 / Àlex (22′)

4-1 / Àlex (23′)

5-1 / Carballeira (40′)

6-1 / Escala (44′)

7-1 / Cristian (45′)

Àrbitres

Iván González i Ángel Tavera

Incidències

Matx corresponent a la jornada 9 de l’OK Lliga 2018-2019 disputat al Palau d’Esports

Fuente: Tarragona Digital

Por martin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Translate »
error: Estas imágenes están protegidas por derechos de autor, está prohibida su descarga !!